Over mij

OVER MIJ


Mijn naam is Miranda Vink. Geboren in 1974.

Samen met mijn echtgenoot hebben we een zoon en een dochter.


In 2005 ben ik gestart met een opleiding kinderpsychologie. Ik ben met deze studie begonnen, omdat ik mij wilde verdiepen in gedragsstoornissen bij kinderen. Bepaalde vormen was er destijds nog weinig of geen bekendheid. Door veel zelfonderzoek en zelfstudie ben ik door de jaren heen veel te weten gekomen. In 2013 heb ik besloten om mijn hart volledig te gaan volgen. In 2014 ben ik afgestudeerd als Kindercoach op HBO-niveau. In 2015 heb dit diploma aangevuld met Medische Basiskennis op HBO-niveau. Ik heb 2 jaar ervaring opgedaan op een voortgezet onderwijs. In 2020 heb ik mijn diploma aangevuld met Medische Basiskennis CPION-erkenning/Plato. Kinderen hebben mij altijd geïntrigeerd en vooral "speciale kinderen". Dit is alleen maar meer gegroeid door de jaren heen. Vaak is het onwetendheid hoe je met deze kinderen om moet gaan en het gebrek aan de juiste kennis. Dit is in het algemeen bedoeld met alle kinderen/jongeren die nu de kenmerk hebben als ADHD, ADD, PDD-NOS, Autisme, Dyslexie enz. Door de juiste benadering en structuur aanbieden functioneren deze kinderen/jongeren in de maatschappij uitstekend!!


Mijn ervaring is, dat kinderen/jongeren snel medicijnen voorgeschreven krijgen, terwijl een goede aanpak, structuur en hulp sneller en effectiever zal kunnen helpen.


Ik wil graag deze kinderen/jongeren de helpende hand bieden door ze op de juiste manier te benaderen, duwtje in de goede richting te kunnen geven. En de ouders natuurlijk!!

Naast opvoeding en coaching verdiep ik mij veel in de gevolgen van voeding en leefstijl op het psychische en lichamelijk welzijn van kinderen en jongeren.


Mijn droom was om een eigen praktijk op te zetten. Deze is in vervulling gegaan in 2017.

Ik werk vanuit mijn eigen praktijk, maar er is ook een mogelijkheid om bij u thuis te komen of op school. Mijn intentie is zo meer vertrouwen en openheid te creëren bij ouders en kind/jongere. Ook volwassenen die een duwtje in de juiste richting kunnen gebruiken, zijn nu van harte welkom in de praktijk!


Kinderen en jongeren voelen zich onbegrepen door de omgeving. Ze krijgen het gevoel dat ze niet echt mogen zijn wie ze werkelijk zijn. Ieder kind/jongere reageert zo op deze ervaring op hun eigen manier. Uw kind/jongere zit niet lekker in zijn of haar vel. Door ze te leren om zelf oplossingen te vinden vanuit hun eigen kennis, kunde en ervaringen. Bij de coaching ga ik uit van de kwaliteiten, talenten en mogelijkheden van uw kind/jongere. Het is voor een kind/jongere belangrijk te laten weten waar ze goed in zijn. Door gebruik te maken van zijn of haar sterke kanten wordt uw kind/jongere sterker, weerbaarder en krijgt zelfvertrouwen. Ik ben er van overtuigd wanneer je kinderen/jongeren veel begrip, rust en structuur kunt aanbieden, dat dit een positieve werking heeft op het gedrag van een kind/jongere. Dit heb ik zelf ervaren in de afgelopen jaren.


Er is hier veel onderzoek naar gedaan en met positieve werking. Gebruik maken van je eigen kwaliteiten en talenten op de juiste wijze maakt je sterk en geeft meer zelfvertrouwen!

Graag begeleid ik jou tijdens de ontdekkingsreis naar je eigen kwaliteiten, talenten en mogelijkheden!

Afspraken kunnen ingepland worden op:


Maandag 09:00 tot 21:00

Dinsdag 09:00 tot 17:00

Woensdag 09:00 tot 21:00

Donderdag 09:00 tot 17:00

Vrijdag 09:00 tot 17:00


DreamCloud hanteert geen wachttijden

Contact


Email. info@praktijkdreamcloud.nl

Tel. 06-30507258

Adres: Burg.G.W.Stroinkweg 125

8344XN, Onna