Werkwijze

WERKWIJZE

Werkwijze:

Bij coaching ga ik uit van de kwaliteiten, talenten en de mogelijkheden van het kind/jongere/volwassene. Door het kind/jongere/volwassene zelf te laten ontdekken van hun eigen kwaliteiten en talenten.

Het is voor het kind/jongere belangrijk te laten weten waar ze goed in zijn. Door gebruik te maken van zijn of haar sterke kanten wordt het kind/jongere sterker, weerbaarder en krijgt zelfvertrouwen. Door te kijken, luisteren en observeren, pas ik een van de technieken toe die bij het kind/jongere/volwassene aansluit.


Intake:

Praktijk DreamCloud start met een intakegesprek om kennis te maken om inzicht te krijgen in de klachten en de problematiek.

Vandaar uit stel ik een plan op en ga ik gebruik maken van een van de methoden die gaan aansluiten bij de hulpvraag.

Ik geef er een persoonlijke draai aan, die past bij het kind/jongere/volwassene.

Door te luisteren naar verhalen, het stellen van vragen, via spelen, spiegelen en creatieve technieken, ga ik op een ontspannen manier aan de slag met uw kind/jongere.

Ik houd hierbij rekening met de leeftijd!

Jongeren komen vaak liever zonder ouders. Dit is in overleg altijd mogelijk.


Voeding heeft invloed op het gedrag en stemming. Door het advies te geven over voeding die het gedrag kan bei╠łnvloeden, kan heel veel bijdragen op een positief effect op het veranderen van het gedrag!


Kinder-jongeren en volwassenen coach:

Kinder- jongeren en volwassenen coach biedt kortdurende praktische en oplossingsgerichte begeleiding en richt zich op wat het kind/jongere/volwassene wil bereiken. Het is laagdrempelig en de route kunnen zowel individueel als via Jeugdhulp en WMO ingezet worden. 

Belangrijk voor ouders om te weten is dat ik een kinder- en jongere coach ben, en dat ik geen diagnose stel. Ik adviseer bij medische klachten dan ook om contact op te nemen met uw arts. DreamCloud is gecontracteerd voor Jeughulp en WMO.

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. 


Alle informatie die u tijdens het intakegesprek en de sessies aan mij vertelt wordt vertrouwelijk behandeld. Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.

Afspraken kunnen ingepland worden op:


Maandag 09:00 tot 21:00

Dinsdag 09:00 tot 17:00

Woensdag 09:00 tot 21:00

Donderdag 09:00 tot 17:00

Vrijdag 09:00 tot 17:00


DreamCloud hanteert geen wachttijden

Contact


Email. info@praktijkdreamcloud.nl

Tel. 06-30507258

Adres: Burg.G.W.Stroinkweg 125

8344 XN, Onna